Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olvasó: A Viktor, a kések és a
  2008-04-26 23:44:48, szombat
 
  Olvasó: A Viktor, a kések és a kettős mérce
2008-04-26. 06:42

Kétségtelenül megengedhetetlen, amit a szocionisták művelnek, de pont a nagy realistáknak, a Fidesz-agytrösztnek kellene tisztán látnia azt, hogy ezek az akasztófára valók csak adják, ami az ő lényegük. Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, (még álmukban is, amikor magukban beszélnek - a szerk.) hazudnak mindenkor, és számukra nem létezik törvény.

Még mielőtt azonban szentté avatnánk Dr. Orbán Viktort, a narancsfejű tábornak érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy vezérük számára nem ismeretlenek a ,,hosszú kések" és a ,,késes menetek", hiszen ő szintén soha nem habozott, amikor vérét kellett vennie valamelyik szövetségesének, de érdekes módon még véletlenül sem a kommunista, zsidóbérenc ellenfeleinek. Tudom, hogy szentségtörésnek, kommunista aknamunkának tartják sokan a fenti és a továbbiakban következő gondolataimat, de azt azért mindenkinek tisztán kellene látnia - ha gondolkodásra használja az elméjét, szívében pedig az igazság szeretete és tisztelete lakik -, hogy Dr. Orbán Viktor soha nem lett volna a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, ha a kisgazdák be nem viszik őt a hátukon az Országgyűlésbe. Ez nem elfogultság vagy indulat kérdése, hanem rideg számadatok ténykérdése.

A most piedesztálra emelt és a szocionistákra jellemző mocskos megfigyelési botrány miatt szinte szentté avatandó Orbán Viktor az, aki saját szavai szerint garancia arra, hogy nem lesz rajta kívül párt a jobboldalon. Ugyanő tett arról, hogy a most megszűnő EU-s moratórium miatt idén már multik kezébe kerülhetnek a termőföldjeink, és ő volt az, aki megtagadta határainkon túlra szakított véreinktől a kettős állampolgárságot, miközben erdélyi földön állandóan biztatta és hitegette őket. Ha mi elítéljük a kanális média és a zsidó impérium kettős mércéjét, akkor mi se alkalmazzuk azt, öntsünk tiszta vizet a pohárba és ne kezeljük szent tehénként Orbán Viktort valamint a Fideszt.

Orbán Viktor és a narancsgárda által elcseszett (eladott?) elbukott választásoknak köszönhetjük, hogy Medgyessyvel végérvényesen visszatértek a hatalomba a szocionisták, a titkosügynökök, mert ugye ,,a negatív kampány nem vezet eredményre" és a tetves, mocskos kommunistáknak ugye nem kell a szemükbe vágni az igazságot a miniszterelnöki vitán, hanem hallgatni és bugyután mosolyogni kell mint a félkegyelműek, miközben az egész nemzeti oldal megbénultan figyeli, hogy a vezér miként hajtja önként a fejét a cionista quillotin alá. Világosan kell látni barátaim, az öncsalás, a viktorofília nem vezet eredményre, ők ugyanolyan kollaboránsok, mint a Szadesz vagy dávidcsillagos ibolykáék, ők sem szabad és független Magyarországot akarnak, mint inkább az EU, az USA és Izrael ellenőrzése alatt álló gyarmati alávetettséget, amelyben persze ők mindig vezető szerepet kapnának vagy a patkó egyik, vagy annak másik oldalán.

Nem túl bonyolult képlet ez, csak az nem látja, aki nem akarja. Dr. Orbán Viktor pozícióban tartott, sőt egy-két alkalommal még ki is tüntetett a nemzetünket megnyomorító munkásőröket, kommunistákat, zsidó gengsztereket, akik pedig a ,, rendszerváltáskor" minimum kirúgásra számítottak, ha nem kötélre.

A szocionisták, zsidóbérenc gazemberek csak azt csinálják, amit a hatalom diktál nekik: megsemmisítik a magyarságot, sőt még a kollaboráns másodhegedűseiket is.

Antallnak és a Fidesznek kellett volna ugyanezt tennie: felkötni ugyan nem lehetett volna már 1989-ben sem őket, de legalább ki kellett volna őket irtani a közéletből és az állami adminisztrációból. Vagyonukat pedig elkobozni, és megakadályozni, hogy az ebül szerzett pénzből felvásárolják az országot, kilopva a szemünket is. Csakhogy Amerikában és Nagy-Britanniában nem erre készítették fel a komcsi családok sarjaiból hirtelen fiatal demokratákká átváltozott ifjakat, hanem sokkal inkább az új hatalom szálláscsinálóinak szánták őket.

Igen: az igazság fájdalmas, de a tények makacs dolgok.

Igen, gazemberek a szocionisták, de sajnos a Fidesz is letette már a névjegyét hazánk megnyomorításában, alávetettségének hosszú távú bebiztosításában. Hát így higgyetek nekik, narancsfejű honfitársaink!

Czakó Levente

http://kuruc.info/r/1/24117/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megengedhetetlen, bebiztosításában, állampolgárságot, szentségtörésnek, alávetettségének, szövetségesének, miniszterelnöke, miniszterelnöki, alávetettséget, magyarországot, elgondolkodnia, kommunistáknak, titkosügynökök, választásoknak, dávidcsillagos, szocionistákra, megakadályozni, országgyűlésbe, termőföldjeink, gondolataimat, gondolkodásra, ellenfeleinek, végérvényesen, kollaboránsok, gengsztereket, megsemmisítik, kétségtelenül, félkegyelműek, felvásárolják, honfitársaink, kommunistákat, továbbiakban, ismeretlenek, szocionisták, demokratákká, aknamunkának, kettős mérce, szocionisták művelnek, nagy realistáknak, akasztófára valók, narancsfejű tábornak, továbbiakban következő, igazság szeretete, most piedesztálra, szocionistákra jellemző, most megszűnő, kettős állampolgárságot, kanális média, zsidó impérium, narancsgárda által, negatív kampány, szemükbe vágni, Orbán Viktort, Orbán Viktor, Magyar Köztársaság, Csakhogy Amerikában, Czakó Levente,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Fehér virág  Jó éjszakát  Ami embereknek lehetetlen, az...  A másik dolog,  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Reggel van  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Próbálj meg ...  Mi lenne ha  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szívem  A sors  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A kételkedés kezelése  Png virág  Fehér virág  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hazára minden embernek szükség...  Szép napot kívánok  Hogy lehet megtartani  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png virág  Png fotel  Akarat  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Lóhere  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Soha ne kedvezz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Albert Einstein gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem  Facebookon kaptam  Nem számIt  Tanuld meg ezt a versemet  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép estét  Alázat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Esti kép  Próbálj meg ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
kettős mérce, szocionisták művelnek, nagy realistáknak, akasztófára valók, narancsfejű tábornak, továbbiakban következő, igazság szeretete, most piedesztálra, szocionistákra jellemző, most megszűnő, kettős állampolgárságot, kanális média, zsidó impérium, narancsgárda által, negatív kampány, szemükbe vágni, miniszterelnöki vitán, egész nemzeti, vezér miként, cionista quillotin, patkó egyik, nemzetünket megnyomorító, hatalom diktál, kollaboráns másodhegedűseiket, állami adminisztrációból, ebül szerzett, komcsi családok, igazság fájdalmas, tények makacs, névjegyét hazánk, megengedhetetlen, bebiztosításában, állampolgárságot, szentségtörésnek, alávetettségének, szövetségesének, miniszterelnöke, miniszterelnöki, alávetettséget, magyarországot, elgondolkodnia, kommunistáknak, titkosügynökök, választásoknak, dávidcsillagos, szocionistákra, megakadályozni, országgyűlésbe, termőföldjeink, gondolataimat, gondolkodásra, ellenfeleinek, végérvényesen, kollaboránsok, gengsztereket, megsemmisítik, kétségtelenül, félkegyelműek, felvásárolják, honfitársaink, kommunistákat, továbbiakban, ismeretlenek, szocionisták, demokratákká, aknamunkának, britanniában, megnyomorító, viktorofília, medgyessyvel, köszönhetjük, megfigyelési, narancsgárda, munkásőröket, piedesztálra, visszatértek, agytrösztnek, realistáknak, zsidóbérenc, kerülhetnek, határainkon, jobboldalon, mindenkinek, elfogultság, átváltozott, ténykérdése, köztársaság, megbénultan, magyarságot, kollaboráns, számítottak, nemzetünket, akasztófára, narancsfejű, ellenőrzése, készítették, alkalmazzuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.